“Ready, Set, Go” - 5 dags single eyelash extensions uddannelse

Vores bestseller - Du får diplom på 5. dagen samt Lash Lift kursus

Tilmelding sker via mail på info@starlash.dk

Se alle datoer for denne uddannelse i vores kursuskalender her

Produkter

StarLash er Skandinavisk hoved distributør af det anerkendte amerikanske mærke Minkys. Vi leverer professionelle produkter til klinikker og saloner i hele skandinavien med utrolige konkurrencedygtige priser.
Minkys Eyelash Extensions påføres en ad gangen på den naturlige vippe, med en særligt udviklet hurtigtørrende lim. Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver fleksible og bouncy.
Vipperne findes i forskellige længder, tykkelser og bueninger, så hver kunde får lige det look hun ønsker.

Dette kursus foregår både i København og Århus. Se kursuskalender for datoer her

Dag, 1. undervisningsdag:

– Gennemgang af Minkys produkter: hvordan bruger man dem, hvordan fungerer systemet, hvad bruger man hvad til.
– Gennemgang af teori/morfologi: hvilke typer vipper passer til de forskellige øjenformer, kontraindikationer, hygiejne, allergi osv. – Grundig demonstration af den unikke Starlash-teknink, som Marie-Louise Bøtkjær har udviklet og finpudset gennem sine ni år som en af Danmarks mest erfarne vippeteknikere.
– 3-4 timers hands on træning: kursisterne øver intensivt på model.

Dag, 2. undervisningsdag:

– Starter dagen med at øve aftagning af vipper, på modellen fra dagen før. Fortsætter derefter med intensiv hands on træning på samme model. Samt gennemgang af opfyldnings metoden.

Dag, 3. undervisningsdag:

– 5 timers intensiv hands on træning på modeller.

Dag, 4. undervisningsdag:

– Undervisning i Lash Lift og træning på modeller.

Dag, 5. eksamensdag:

– To valg muligheder: Du kan tage denne dag som en undervisningsdag eller eksamensdag. Starter med opfølgning på de sidste par dage og forberedelse til eksamen på egen model. Man modtager et diplom ved bestået eksamen.

Vores professionelle lærere sørger for, at du ikke arbejder videre med evt. uvaner, men retter din teknik til, så du er bedst forberedt til egne kunder. På kurset er der rig mulighed til at spørge løs, og vi står klar med gode råd. Vi har visse krav til arbejdet, som skal opfyldes for at man får sit uddannelsesbevis. Der er altid mulighed for at få ekstra undervisning, hvis behovet er der.

Pris for kursus inkl. startkit: 7.500,-
Indeholder produkter til ca 50 nye kunder.
De viste priser er inkl. moms.