Eksklusiv - privat undervisning

Grib chancen for en enestående oplæring af indehaver Marie-Louise Bøtkjær

Denne uddannelse foregår KUN i København

Nu kan du helt eksklusivt booke privat eneundervisning i vores 3 dags single lash uddannelse, med vores indehaver Marie-Louise Bøtkjær. Du vil få en enestående mulighed for at få en intens oplæring, som kick starter din nye karriere som vippetekniker. Marie-Louise vil dedikere alt sin tid KUN til dig, hvilket vil give dig en exceptionel mulighed for at få en komplet skræddersyet oplevelse. 

Denne uddannelse er til dig som aldrig har haft med Eyelash Extensions at gøre før. Du vil være istand til at lave behandlinger på dine egene kunder efterfølgende, dog kræver det stadig en trænings periode for at komme ned i tid og blive rutineret.

Undervisningen kan enten foregå i vores lokaler i kbh ø eller hos dig. Der skal beregnes ekstra omkostninger for kørsel udenfor storkøbenhavn.

Uddannelsen indeholder følgende:

 Dag, 1. undervisningsdag:
– Gennemgang af Minkys produkter: hvordan bruger man dem, hvordan fungerer systemet, hvad bruger man hvad til.
 – Gennemgang af teori: Hygiejne, vækstfaser mm.
– Grundig demonstration af den unikke Starlash-teknink, som Marie-Louise Bøtkjær har udviklet og finpudset gennem sine ti år som en af Danmarks mest erfarne vippeteknikere.
– 3-4 timers hands on træning: kursisterne øver intensivt på model.

Dag, 2. undervisningsdag:
 – Starter dagen med at øve aftagning af vipper, på modellen fra dagen før. Fortsætter derefter med intensiv hands on træning på samme model. Samt gennemgang af opfyldnings metoden.
– Dagen slutter af med yderligere t
eori/morfologi: hvilke typer vipper passer til de forskellige øjenformer, kontraindikationer, allergi osv.
– Gennemgang af hvad der skal arbejdes på efterfølgende, for at opnå det ønskede resultat.

Dag, 3. eksamensdag:
– Du kommer tilbage ca 2-3 måneder efter endt forløb og tager din endelig eksamen. Du modtager et diplom ved bestået eksamen.
Eksamen aftales med underviseren, når DU føler dig klar. Der er ingen tidsbegrænsing på hvornår du kan komme tilbage og tage eksamen – det er hvad der passer DIG!

Marie-Louise sørger for, at du ikke arbejder videre med evt. uvaner, men retter din teknik til, så du er bedst forberedt til egne kunder. På kurset er der rig mulighed til at spørge løs, og vi står klar med masser af gode råd. Vi har visse krav til arbejdet, som skal opfyldes for at man får sit Diplom. Der er altid mulighed for at få ekstra undervisning, hvis behovet er der.

 

Tilmelding sker via mail på info@starlash.dk

Produkter

Star Lash er Skandinavisk hoved distributør af det anerkendte amerikanske mærke Minkys. Vi leverer professionelle produkter til klinikker og saloner i hele skandinavien med utrolige konkurrencedygtige priser.
Minkys Eyelash Extensions påføres en ad gangen på den naturlige vippe, med en særligt udviklet hurtigtørrende lim. Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver fleksible og bouncy.
Vipperne findes i forskellige længder, tykkelser og bueninger, så hver kunde får lige det look hun ønsker.
Se vores webshop her.

Pris for kursus inkl. startkit:
10.000,- inkl moms
Indeholder produkter til ca 30 kunder + kursus manual.
Du kan dele din betaling op i flere afdrag.

kontakt os på info@starlash.dk , så finder vi sammen en dato der passer dig!

Om Marie-Louise Bøtkjær

Marie-Louise er stifter af Star Lash School og har igennem de sidste 10 år sammensat og finpudset de uddannelser du bliver undervist i hos SLS idag. Hun underviser primært i privat undervisning i 3 dags Single Lash uddannelsen pt.
Sammen med sit dygtige underviser team har hun skabt uddannelser indenfor lash industrien, som kan måle sig med mange af de helt store internationale navne i industrien.

For Marie-Louise er det vigtigt at holde sig selv og sine uddannelser konstant opdaterede på den nyeste viden, tekniker og trends indenfor Eyelash Extensions industrien. Derfor han hun deltaget i et hav af kurser og uddannelser indenfor området. Ydermere har hun været dommer ved DM i vipper, da hun har et særligt øje for perfekt kreerede lash extensions.   

 

“Jeg er indehaver og underviser ved Star Lash School og har over 10 års erfaring med lashes.

Gennem min uddannelse som kosmetiker, blev jeg introduceret til verdens smarteste beauty trend – Eyelash Extension.
Det var kærlighed ved første blik – og idag kalder jeg mig selv for en ægte vippe-nørd!
Siden 2008 har jeg kreeret t
usindvis af sæt smukke Lashes og det har givet mig alt den erfaring og viden, som jeg i dag med stor entusiasme videregiver til vores elever hos SLS.

Jeg glæder mig til at inspirere dig i vores Star Lash Univers”