Star Lash medarbejdere

Hos Star Lash vægter vi kundens behov og det faglige niveau højt.
Derfor har vi samlet nogle af Danmarks bedste vippeteknikere i vores medarbejderteam, 
som altid sørger for, at du forlader briksen med kvalitetsvipper – og en god oplevelse.

Marie-Louise Bøtkjær (Barsel)
Top Lash Stylist

Marie-Louise er en af Danmarks førende inden for eyelash extensions. Hun er stifter af Star Lash, Star Lash School samt Nordic Beauty Agency. Marie-Louise er uddannet vippetekniker, kosmetolog samt make-up artist fra Sine Ginsborg Make-up school. Grundet hendes mange år i branchen, har Marie-Louise således fingeren på pulsen når det kommer til kvalitet, nye trends og viden inden for beauty-området. Hun gør konstant sit ypperste for at holde Star Lash opdateret og med på beatet, så du, som kunde, kan føle dig i trygge og erfarne hænder. Marie-Louises behandler pt ikke i klinkkerne, men fokusere 100% på at undervise i Star Lash School.

Karoline Bøtkjær 
Top Lash Stylist

Karoline er medejer af Star Lash, Star Lash School samt medstifter af Nordic Beauty Agency. Karoline har beskæftiget sig med eyelash extensions i 8 år. Hun gør en dyd ud af at være en af de bedste på området, hvorfor hun løbende tager kurser, både nationalt og internationalt, for at dygtiggøre sig. Karolines høje faglige niveau, sans for detaljen samt fantastiske humør, har givet hende en stor fast kundekreds.

Sarah Malte Borg 
Senior Lash Stylist

Sarah har et udpræget øje for detaljen. Dette ses i alle hendes behandlinger og gør hende til en meget vellidt behandler hos Star Lash.
Hun bestræber sig konstant på at forbedre og udvikle sine teknikker, så hendes kunder får den absolut bedste oplevelse hos hende – Sarah elsker glade og tilfredse kunder der kommer igen og igen. Er du på udkig efter en fast behandler aftner og weekender, så er Sara altid at finde der.

Julie Thirsner
Senior Lash Stylist

Julie har en baggrund som kosmetolog. Hun har flere års erfaring indenfor Eyelash Extensions og sætter en stor dyd i at udføre alle behandlinger så sikkert og skånsomt som muligt for dig som kunde. Julie er den fødte perfektionist, hvilket tydeligt kommer til udtryk i hendes arbejde. Så simpelt er det! Julie tilbyder alle vores behandlinger og skal du have smukke og velplejede bryn, så kan Julie trylle de smukkeste bryn frem med hendes flair for form og makeup.

Vitalija Jonusiene
Senior Lash Stylist

Vitalija er en sand Lash Queen. Hun er uddannet vippetekniker og make-up artist,
og har mere end 5 års erfaring inden for vippebranchen. Du finder altid Vitalija med et smil på læben og hun yder en fantastisk service – hver gang! Vitalija er en engageret og venlig medarbejder, som altid præsterer sit absolut ypperste.

Christine Liltorp
Junior Lash Stylist

Christine er uddannet vippetekniker ved Star Lash School i Januar 2018. Hun er derfor en af “vores egne” og mestre allerede både Single Lash, Lash Lift samt Volume Lash teknikerne. Christine er din GO TO behandler hvis du ønsker en stabil kvalitet, en rolig – nænsom og effektiv hånd, samt en perfektionist til finger spidserne. Christine har en tålmodighed ud over det sædvanlige, hvilket har gjort hende til den dygtige vippetekniker hun er i dag. 

Michella Lundager
Senior Lash Stylist

Michella er udannet ved Star Lash School i Februar 2017. Der er ingen tvivl om at Michella er et rent natur talent når det kommer til detaljeret præcisions arbejde. Hun er en sand vippe-nørd – på den gode måde. Vi har længe haft Michella i kikkerten og derfor er det en stor glæde, at hun nu er blevet en del af vores Star Lash familie. Michella kreere de smukkeste Single Lashes, Lash Lift samt Volume og hybrid Lashes.

Isabella Conceição
Junior Lash Stylist

Isabella er en pige med ben i næsen og begge ben plantet solidt på jorden. Og heldigvis for os, er hun samtidig en dygtig og perfektionistisk vippetekniker med over 2 års erfaring med Lashes. Hos Isabella får du en stabil høj kvalitet – hver gang. Hun gør en dyd ud af at du føler dig godt tilpas og får netop lige det look du efterspørger. Hun yder en første klasses kundeservice og har sans for detaljen.

Har du lyst til at tjekke de enkelte behandleres vipperesultater ud, se forskellen på vippetyperne
eller bare blive opdateret, når der sker noget nyt?
Så kan du finde og følge os på Instagram: Star_Lash og Facebook: StarLash/Copenhagen

Vi glæder os til at se dig hos Star Lash.
// Star Lash teamet