Star Lash medarbejdere

Hos Star Lash vægter vi kundens behov og det faglige niveau højt.
Derfor har vi samlet nogle af Danmarks bedste vippeteknikere i vores medarbejderteam, 
som altid sørger for, at du forlader briksen med kvalitetsvipper – og en god oplevelse.

Marie-Louise Bøtkjær (København)

Marie-Louise er en af Danmarks førende inden for eyelash extensions. Hun er stifter af Star Lash, Star Lash School samt Nordic Beauty Agency. Marie-Louise er uddannet vippetekniker, kosmetolog samt make-up artist fra Sine Ginsborg Make-up school. Grundet hendes mange år i branchen, har Marie-Louise således fingeren på pulsen når det kommer til kvalitet, nye trends og viden inden for beauty-området. Hun gør konstant sit ypperste for at holde Star Lash opdateret og med på beatet, så du, som kunde, kan føle dig i trygge og erfarne hænder. Marie-Louises behandler pt ikke i klinkkerne, men fokusere 100% på at undervise i Star Lash School.

Karoline Bøtkjær (København)

Karoline er medejer af Star Lash, Star Lash School samt medstifter af Nordic Beauty Agency. Karoline har beskæftiget sig med eyelash extensions i 8 år. Hun gør en dyd ud af at være en af de bedste på området, hvorfor hun løbende tager kurser, både nationalt og internationalt, for at dygtiggøre sig. Karolines høje faglige niveau, sans for detaljen samt fantastiske humør, har givet hende en stor fast kundekreds.

Simone Mysander (København)

Simone er uddannet vippetekniker fra Star Lash School og har 3 års erfaring. Simone er en
dygtig, imødekommende og smilende behandler, som altid sørger for at du, som kunde, er i fokus.
Booker du tid til behandling i sen eftermiddag/aften og weekend, vil det ofte være Simones kyndige ekspertise, som du vil få glæden af.

Kasia Otto (København) 

Kasia har en baggrund som kosmetolog og makeup artist. Hun har over 7 års erfaring indenfor Eyelash Extensions og sætter en stor dyd i at udføre alle behandlinger så sikkert og skånsomt for dig som kunde. Hun har mange års erfaring med permanent makeup, hvilket gør hende super skarp på alle vores bryn behandlinger. Ydermere er Kasia vores ukronede volume dronning. Så simpelt er det! Hun mestre volume teknikken til perfektion. Dette betyder at hun er Volume Lash underviser for Star Lash School. Kasia kommer fra Polen og er derfor engelsk talende.

Minah Akhtar (København)

Minah har en uddannelsesmæssig baggrund som kosmetiker og vippetekniker, og har mere end 4 års erfaring. Ligesom Star Lash andre medarbejdere, deltager hun løbende i vippekurser for at højne sit personlige niveau. Minah er en medarbejder med blik for detaljen, og hun er ikke tilfreds med resultatet, førend hun har gjort sit allerbedste for dig som kunde. Udover at være en dygtig og vellidt vippetekniker, er hun er også Star Lash’ ”Brow queen”.

Sarah Malte Borg (København)

Sarah har et udpræget øje for detaljen. Dette ses i alle hendes behandlinger og gør hende til en meget vellidt behandler hos Star Lash.
Hun bestræber sig konstant på at forbedre og udvikle sine teknikker, så hendes kunder får den absolut bedste oplevelse hos hende – Sarah elsker glade og tilfredse kunder der kommer igen og igen. Er du på udkig efter en fast behandler aftner og weekender, så er Sara altid at finde der.

Vitalija Jonusiene (København)
(På barsel)

Vitalija er en af Star Lash nyeste medarbejdere. Hun er uddannet vippetekniker og make-up artist,
og har mere end 3 års erfaring inden for vippebranchen. Vitalija er en engageret og venlig
medarbejder, som altid præsterer sit bedste.

Anja Lenskjold (Odense)

Anja er vores Lash-Queen i Odense. Hun har stor erfaring med Lash Extensions og formår altid at sende sine kunder ud af døren med et smil på læberne. Glæd jer til en behandling under Anjas yderst kyndige hænder, for her er en pige der kan sit kram.

Jeanette Skov (Odense)

Vi er meget stolte over at have Jeanette blandt vores team i Odense. Jeanette er en yderst erfaren vippeteknikker med over 3 år erfaring. Hun passer perfekt ind hos Star Lash, da hendes søde kundeminded væsen samtidig også er teknisk dygtig. Hun mestre alle vores behandlinger til højeste Star Lash standarter. Læg dig trykt på briksen og bliv forskønnet af vores dygtige Jeanette.

Har du lyst til at tjekke de enkelte behandleres vipperesultater ud, se forskellen på vippetyperne
eller bare blive opdateret, når der sker noget nyt?
Så kan du finde og følge os på Instagram: Star_Lash og Facebook: StarLash/Copenhagen

Vi glæder os til at se dig hos Star Lash.
// Star Lash teamet