VELKOMMEN TIL STAR LASH SCHOOL…

..og velkommen til et univers, der tryllebinder dig med verdens smarteste opfindelse – Lash Extensions

Bliv Uddannet Minkys International Student hos STAR LASH SCHOOL.
Vi har rettighederne i Danmark til at uddanne dig efter Minkys høje standarder og krav, hvilket vi sætter en stor dyd i at udføre til perfektion.

“Jeg, Marie-Louise Bøtkjær indehaver og underviser ved Star Lash, har over 10 års erfaring med lashes, og har bla. været dommer ved DM i vipper. Jeg er gennem årene blevet efteruddannet ved bla. Flawless Lashes by Loreta, Megan Bradly fra WINK, Amelia Jensen fra Minkys og mange flere.

Star Lash School har uddannet hundredevis af vippeteknikkere gennem de seneste 7 år, og vi bestræber os konstant på at holde os opdateret med de nyeste trends og metoder, således at vi kan tilbyde dig den bedste undervisning der findes på markedet. Vores lækre lyse undervisnings lokaler i København ligger på Kronprinsessegade 26 i det skønne København k, lige ved Kongens Have og vi underviser også i Århus hos Unique Beauty v/ Christina Maria Lausch, Ormslevvej 23. 8260, Viby J. 

Når du tager en uddannelse hos Star Lash vil du automatisk blive en del af vores Star Lash univers, der byder på alt fra Fælleskabs grupper på Facebook, til ekslusive arrangementer og rabatter. Efter endt forløb vil vi stå til fuld rådighed for eventuelle spørgsmål og vejledning, således at du får den rette start på din nye karriere som vippetekniker. 

Nedenfor kan du læse om alle vores spændene uddannelser, som vi afholder løbende hele året igennem.

Når du har deltaget i en af vores grund-uddannelser i enten single eller volume, så spare du 15% på alle dine efterfølgende kurser/uddannelser du booker hos os.

Vi glæder os til at invitere dig indenfor i vores Star Lash Univers”

Lash Love,
Marie-Louise Bøtkjær
Ejer af Star Lash

VIDEO PRÆSENTATION

Se hvordan vores mest solgte uddannelse “Ready, Set GO” – 5 dags Single Eyelash Extensions, foregår.

Marie-Louise Bøtkjær vil guide dig igennem forløbet, og du får muligheden for at komme helt tæt på nogle af de elever som allerede har taget uddannelsen.

 

2 + 7 =