Undervisning København

Kronprinsessegade 26, kld. 1306 kbh k.

Velkommen til vores skole i københavn

Star Lash School har uddannet hundredevis af vippeteknikkere gennem de seneste 6 år, og vi bestræber os konstant på at holde os opdateret med de nyeste trends og metoder, således at vi kan tilbyde DIG den bedste undervisning der findes i Danmark. Vores lækre lyse undervisnings lokaler i København ligger på Kronprinsessegade 26 i hjertet af København K lige ved Kongens Have.
Der er parkerings muligheder i gaderne omkring os mod betaling. Hvis du kommer med offentlig transport, er nørreport kun få 100 meter væk, hvor du kan tage bus, metro og tog.

 

vores undervisere

Kasia Otto
underviser volume lashes

Skal du lære volume lashes på den korrekte måde fra start? Så er det kasias kyndige hænder du skal lade dig guide af!
Kasia har en baggrund som underviser fra sit eget firma i Polen, hvor volume teknikken er kæmpe stor og meget gennem udviklet. Her har hun brugt de sidste 5 år på at dygtig gøre og finpudse hendes egne unikke teknikker indenfor volume lashes. Derfor er star lash school idag meget stolte af at kunne tilbyde volume træning på et meget højt plan fra kasias dygtige hånd.

Det skal nævnes at Kasia udelukkende taler engelsk, men alt undervisnings materiale bliver udleveret på dansk.

Marie-Louise Bøtkjær
underviser single lashes, lash lift samt volume lashes

Marie-Louise er stifter af star lash school og har igennem de sidste 10 år sammensat og finpudset de uddannelser du bliver undervist hos SLS idag. Hun underviser pt primært i 3 og 5 dags single lash uddannelserne samt lash lift, samt står for alt kontakt med skolens elever før og efter endte forløb.
Hun har sammen med sit dygtige underviser team skabt uddannelser indenfor lash industrien, som kan måle sig med mange af de helt store internationale navne i industrien.

Karoline Bøtkjær
Underviser single lash og lash lift

Karoline er medejer af Star Lash og Star Lash School. Karoline har beskæftiget sig med eyelash extensions i 8 år og er vores primær underviser i Lash Lift samt Single Eyelash Extensions. Hun gør en dyd ud af at være en af de bedste på området, hvorfor hun løbende tager kurser, både nationalt og internationalt, for at dygtiggøre sig. Karolines høje faglige niveau samt sans for detaljen, gør hende til et stort aktiv blandt vores team af vores faste underviser hos Star Lash School.

Eva Fanta Traore
underviser single lashes

Eva er vores yderst erfarne og kompetente underviser i Single Lashes. Hun har over 10 års erfaring med netop Single Lashes, gennem hendes egen virke som selvstændig vippeteknikker i sin salon CPH Lash.