Undervisning København

Velkommen til vores skole i københavn

Star Lash School har uddannet hundredevis af vippeteknikkere gennem de seneste 6 år, og vi bestræber os konstant på at holde os opdateret med de nyeste trends og metoder, således at vi kan tilbyde DIG den bedste undervisning der findes i Danmark. Vores lækre lyse undervisnings lokaler i København ligger på Kronprinsessegade 26 i det skønne indre København K. Det ligger som nabo til Kongens have og med gode parkerings muligheder lige uden for døren (betalings zone).
Du kan tage bus, tog og metro næsten til døren, da både Nørreport og Kongens Nytorv er i gå afstand til skolen.

 

vores undervisere

Marie-Louise Bøtkjær
underviser single lashes, lash lift samt volume lashes

Marie-Louise er stifter af star lash school og har igennem de sidste 10 år sammensat og finpudset de uddannelser du bliver undervist hos SLS idag. Hun underviser pt primært i 3 og 5 dags single lash uddannelserne samt lash lift, samt står for alt kontakt med skolens elever før og efter endte forløb.
Hun har sammen med sit dygtige underviser team skabt uddannelser indenfor lash industrien, som kan måle sig med mange af de helt store internationale navne i industrien.

Karoline Bøtkjær
Underviser single lash og lash lift

Karoline er medejer af Star Lash og Star Lash School. Karoline har beskæftiget sig med eyelash extensions i 8 år og er vores primær underviser i Lash Lift samt Single Eyelash Extensions. Hun gør en dyd ud af at være en af de bedste på området, hvorfor hun løbende tager kurser, både nationalt og internationalt, for at dygtiggøre sig. Karolines høje faglige niveau samt sans for detaljen, gør hende til et stort aktiv blandt vores team af vores faste underviser hos Star Lash School.

Merrielee Abundo
Underviser single lash og lash lift

Vi er meget stolte over at have Merrielee som underviser hos Star Lash School.
Hun har over 6 års erfaring som selvstændig med egen Eyelash klinik i indre Kbh og har derfor en meget stor viden og kunnen indenfor området.
Nu har vi fået den store fornøjelse at kunne byde hende velkommen hos Star Lash og det er vi meget taknemlig for.
Merrielee er selv uddannet hos Star Lash School og kan sit kram til perfektion.